Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now

Στα Χανιά παρευρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μας αλλιώς», Σπύρος Δανέλλης, για την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Κατά την έναρξη, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Δανέλλης υπογράμμισε ότι:

«Το μικρό μας θαύμα, «Η Κρήτη μας αλλιώς» που είναι μόλις 2μιση μηνών νομίζω καταθέτει μία ολοκληρωμένη πρόταση για μία Κρήτη, αλλιώς. Η αντίληψή μας για μία άλλη μεθοδολογία υποστήριξης μιας βιώσιμης ανάπτυξης είναι η μεγάλη μας διαφορά, όπως επίσης και το μήνυμα για μία μη χειραγωγήσιμη αυτοδιοίκηση, είτε από την κεντρική εξουσία, είτε από οποιονδήποτε κομματικό εναγκαλισμό. Ήρθε ο καιρός μετά από 13 χρόνια αυτού του μοντέλου, μίας άναρχης και χωρίς προσδιορισμό προσπάθειας ανάπτυξης να περάσουμε σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για μία βιώσιμη προσέγγιση της ανάπτυξης που θα έχει στο κέντρο της την ευημερία των πολιτών και των επισκεπτών της Κρήτης». 

Ενώ αναφορικά με τις ενδοπεριφερειακές ανισότητες τόνισε ότι: «Δεν μπορείς να κάνεις νησίδες ανάπτυξης και δίπλα να έχεις διάφορες νησίδες υπανάπτυξης με προβλήματα είτε οικονομικά είτε κοινωνικά. Είναι αδύνατον. Για αυτό βασικό μας μέλημα είναι να αρθούν αυτές οι ανισότητες».

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ΠΕ Χανίων.

Top Related Post